Pesto er alltid godt, og det kan lages med alt.
Her har jeg laget pesto med gulrot, og vil tørre å påstå at det absolutt funker.
Denne pestoen er faktisk utrolig god, så god at jeg nesten blir glad av å spise den.
Pestoen passer til det meste, enten som dip, tilbehør eller bare med pasta, det enkle er ofte det beste.
Ingredienser
Du trenger:
3 gulrøtter
2 hvitløksfedd
2 stilker bladpersille
50g usaltede cashewnøtter
30g parmesan
50ml olivenolje
1 ss tørket bjørne hvitløk
Sitronsaft
Salt og pepper
Slik gjør du:
Begynn med å forberede ingrediensene.
Knus hvitløken og skjær gulrøttene i mindre biter.
Finhakk så persille og riv parmesan på et rivjern.
Ha så olje, gulrøtter, hvitløk, sitronsaft, salt og pepper i foodprosessoren og kjør til det blir puré.
Ha så i cashewnøtter og parmesan og kjør til det har blandet seg godt sammen.
Ha så i persille og bjørne hvitløk, bland dette lett inn og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server gjerne med pasta.
Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På facebooksiden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar