Gå til hovedinnhold

Gulrot pesto


Pesto er alltid godt, og det kan lages med alt. 
Her har jeg laget pesto med gulrot, og vil tørre å påstå at det absolutt funker. 
Denne pestoen er faktisk utrolig god, så god at jeg nesten blir glad av å spise den.
Pestoen passer til det meste, enten som dip, tilbehør eller bare med pasta, det enkle er ofte det beste.

Ingredienser 

Du trenger: 
3 gulrøtter 
2 hvitløksfedd 
2 stilker bladpersille 
50g usaltede cashewnøtter 
30g parmesan
50ml olivenolje 
1 ss tørket bjørne hvitløk
Sitronsaft 
Salt og pepper 


Slik gjør du: 

Begynn med å forberede ingrediensene.
Knus hvitløken og skjær gulrøttene i mindre biter. 
Finhakk så persille og riv parmesan på et rivjern.
Ha så olje, gulrøtter, hvitløk, sitronsaft, salt og pepper i foodprosessoren og kjør til det blir puré.
Ha så i cashewnøtter og parmesan og kjør til det har blandet seg godt sammen. 
Ha så i persille og bjørne hvitløk, bland dette lett inn og smak til med salt, pepper og sitronsaft. 
Server gjerne med pasta.

Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På facebooksiden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.

Kommentarer

 


 

 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus

Laks med mango og avokado salat