Gå til hovedinnhold

Personvernerklæring

Personvernerklæring for av Mia Dost


Sist oppdatert: 4. desember 2022

Denne personvernerklæringen beskriver mine retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og avsløring av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om personvernrettighetene dine og hvordan loven beskytter deg.

Jeg bruker dine personopplysninger til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen er opprettet ved hjelp av TermsFeeds Generator for personvernregler.

Tolkning og definisjoner

Tolkning

Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller flertall.

Definisjoner

For formålene med denne personvernerklæringen:

 • Konto betyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til tjenesten min eller deler av tjenesten min.

 • Eier av nettstedet (referert til som enten "by Mia Dost", "Jeg", "Meg" eller "Min" i denne Avtalen) refererer til av Mia Dost.

 • Informasjonskapsler er små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, og inneholder detaljene om nettleserloggen din på den nettsiden blant dens mange bruksområder.

 • Land refererer til: Norge

 • Enhet betyr enhver enhet som kan få tilgang til tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller et digitalt nettbrett.

 • Personopplysninger er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person.

 • Tjenesten refererer til nettstedet.

 • Tjenesteleverandør betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av by Mia Dost. Det refererer til tredjepartsbedrifter eller enkeltpersoner ansatt av by Mia Dost for å tilrettelegge for tjenesten, for å yte tjenesten på vegne av by Mia Dost, for å utføre tjenester relatert til tjenesten eller for å bistå by Mia Dost med å analysere hvordan tjenesten brukes.

 • Tredjeparts sosiale medietjenester refererer til ethvert nettsted eller et sosialt nettverksnettsted der en bruker kan logge på eller opprette en konto for å bruke tjenesten.

 • Bruksdata refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

 • Nettstedet refererer til av Mia Dorthea Steinsland, tilgjengelig fra https://www.bymiadost.no/

 • Du betyr individet som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller by Mia Dost, eller annen juridisk enhet på vegne av denne personen har tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt.


Innsamling og bruk av dine personlige data

Typer data som samles inn

Personlig informasjon

Mens jeg bruker tjenesten min, kan jeg be deg om å gi meg visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

 • Epostadresse
 • Fornavn og etternavn
 • Bruksdata


Bruksdata

Bruksdata samles inn automatisk når du bruker tjenesten.

Bruksdata kan inkludere informasjon som enhetens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten min du besøker, klokkeslett og dato for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unik enhet identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten med eller gjennom en mobilenhet, kan jeg samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, din unike mobilenhets ID, IP-adressen til mobilenheten din, mobilen din operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Jeg kan også samle inn informasjon som din nettleser sender når du besøker tjenesten meg eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet.

 

Informasjon fra tredjeparts sosiale medietjenester

by Mia Dost lar deg opprette en konto og logge på for å bruke tjenesten gjennom følgende tredjeparts sosiale medietjenester:

 • Google
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg gjennom eller på annen måte gi meg tilgang til en tredjeparts sosiale medietjeneste, kan vi samle inn personopplysninger som allerede er knyttet til din tredjeparts sosiale medietjenestes konto, for eksempel ditt navn, din e-postadresse, dine aktiviteter eller din kontaktliste knyttet til den kontoen.

Du kan også ha muligheten til å dele tilleggsinformasjon med by Mia Dost gjennom din tredjeparts sosiale medietjenestes konto. Hvis du velger å oppgi slik informasjon og personopplysninger, under registrering eller på annen måte, gir du by Mia Dost tillatelse til å bruke, dele og lagre det på en måte som er i samsvar med denne personvernerklæringen.


Sporingsteknologier og informasjonskapsler

Jeg bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten min og lagre visse opplysninger. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten min. Teknologiene jeg bruker kan omfatte:

 • Informasjonskapsler eller nettleserinformasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil plassert på enheten din. Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av tjenesten min. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan tjenesten min bruke informasjonskapsler.
 • Web Beacons. Enkelte deler av tjenesten min og e-postene mine kan inneholde små elektroniske filer kjent som web beacons (også referert til som klare gifs, pikselkoder og enkeltpiksel gifs) som tillater by Mia Dost for eksempel å telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel registrering av populariteten til en bestemt seksjon og verifisering av system- og serverintegritet).
Informasjonskapsler kan være "Persistent" eller "Session"-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens øktinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren. Du kan lære mer om informasjonskapsler i artikkelen om TermsFeed-nettstedet .

Jeg bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

 • Nødvendige / essensielle informasjonskapsler
  Type: Sesjonsinformasjonskapsler
  Administrert av: Meg

  Formål: Disse informasjonskapslene er essensielle for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og for å gjøre det mulig for deg å bruke noen av funksjonene. De bidrar til å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om tilbys, og jeg bruker kun disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene.

 • Retningslinjer for informasjonskapsler / godkjenning av varsel Informasjonskapsler
  Type: Vedvarende informasjonskapsler
  Administrert av: Meg

  Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

 • Funksjonalitetsinformasjonskapsler
  Type: Vedvarende informasjonskapsler
  Administrert av: Meg

  Formål: Disse informasjonskapslene lar meg huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi innstillingene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet.

For mer informasjon om informasjonskapslene jeg bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk mine retningslinjer for informasjonskapsler eller delen om informasjonskapsler i min personvernerklæring.


Bruk av dine personlige data

by Mia Dost kan bruke personopplysninger til følgende formål:

 • For å tilby og vedlikeholde tjenesten min , inkludert å overvåke bruken av tjenesten min.

 • For å administrere kontoen din: for å administrere registreringen din som bruker av tjenesten. Personopplysningene du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjoner i tjenesten som er tilgjengelige for deg som registrert bruker.

 • For gjennomføring av en kontrakt: utvikling, overholdelse og gjennomføring av kjøpskontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av enhver annen kontrakt med meg ​​gjennom tjenesten.

 • For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel en mobilapplikasjons push-varslinger angående oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonaliteten, produktene eller avtalte tjenestene, inkludert sikkerhetsoppdateringene, når det er nødvendig eller rimelig for gjennomføringen.

 • For å gi deg nyheter, tjenester og arrangementer som jeg tilbyr som ligner på de du allerede har sett eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon.

 • For å administrere forespørslene dine: For å delta og administrere forespørslene dine til meg.

 • For virksomhetsoverføringer: Jeg kan bruke opplysningene dine til å evaluere eller gjennomføre en fusjon, avhendelse, restrukturering, omorganisering, oppløsning eller annet salg eller overføring av noen eller alle mine eiendeler, enten som en fortsatt drift eller som en del av konkurs, avvikling, eller lignende prosedyre, der personopplysninger som holdes av meg om mine tjenestebrukere er blant eiendelene som overføres.

 • For andre formål : Jeg kan bruke informasjonen din til andre formål, for eksempel dataanalyse, identifisering av brukstrender, bestemme effektiviteten til mine kampanjekampanjer og for å evaluere og forbedre tjenesten, produktene, tjenestene, markedsføringen og din opplevelse.

Jeg kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

 • Med tjenesteleverandører: jeg kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten min, for å kontakte deg.
 • For virksomhetsoverføringer: Jeg kan dele eller overføre din personlige informasjon i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av by Mia Dosts eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten min til et annet selskap.
 • Med tilknyttede selskaper: Jeg kan dele informasjonen din med mine tilknyttede selskaper, i så fall vil jeg kreve at disse tilknyttede selskapene overholder denne personvernerklæringen. Tilknyttede selskaper inkluderer mitt morselskap og alle andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som jeg kontrollerer eller som er under felles kontroll med meg.
 • Med forretningspartnere: Jeg kan dele din informasjon med mine forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
 • Med andre brukere: når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler i offentlige områder med andre brukere, kan slik informasjon bli sett av alle brukere og kan distribueres offentlig utenfor. Hvis du samhandler med andre brukere eller registrerer deg gjennom en tredjeparts sosiale medietjeneste, kan kontaktene dine på tredjeparts sosiale medietjeneste se navnet ditt, profilen, bildene og beskrivelsen av aktiviteten din. På samme måte vil andre brukere kunne se beskrivelser av aktiviteten din, kommunisere med deg og se profilen din.
 • Med ditt samtykke : Jeg kan avsløre din personlige informasjon til andre formål med ditt samtykke.


Oppbevaring av dine personlige data

by Mia Dost vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Jeg vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde mine juridiske forpliktelser (for eksempel hvis jeg er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve mine juridiske avtaler og retningslinjer.

by Mia Dost vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten min, eller jeg er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre perioder.


Overføring av dine personlige data

Dine opplysninger, inkludert personopplysninger, behandles på by Mia Dosts driftskontorer og på andre steder hvor partene som er involvert i behandlingen befinner seg. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

by Mia Dost vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til Dine data og annen personlig informasjon.


Slett dine personlige data

Du har rett til å slette eller be om at jeg hjelper til med å slette personopplysningene jeg har samlet inn om deg.

Tjenesten min kan gi deg muligheten til å slette visse opplysninger om deg fra tjenesten.

Du kan oppdatere, endre eller slette informasjonen din når som helst ved å logge på kontoen din, hvis du har en, og gå til kontoinnstillinger-delen som lar deg administrere din personlige informasjon. Du kan også kontakte meg for å be om tilgang til, korrigere eller slette all personlig informasjon som du har gitt meg.

Vær imidlertid oppmerksom på at jeg kan trenge å beholde visse opplysninger når jeg har en juridisk forpliktelse eller lovlig grunnlag for å gjøre det.


Utlevering av dine personlige data

Forretningstransaksjoner

Hvis by Mia Dost er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger bli overført. Vi vil varsle før dine personlige data overføres og blir underlagt en annen personvernerklæring.


Rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan by Mia Dost bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).Andre lovkrav

by Mia Dost kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

 • Overhold en juridisk forpliktelse
 • Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til by Mia Dost
 • Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
 • Beskytt den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
 • Beskytt mot juridisk ansvar


Sikkerhet for dine personlige data

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for meg, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om jeg streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, kan jeg ikke garantere absolutt sikkerhet.Barns personvern

Tjenesten min henvender seg ikke til noen under 13 år. Jeg samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 13 år. Hvis du er en forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt meg personopplysninger, vennligst kontakt meg. Hvis jeg blir klar over at jeg har samlet inn personopplysninger fra noen under 13 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar jeg skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne mine.

Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din og landet ditt krever samtykke fra en forelder, kan vi kreve samtykke fra foreldrene dine før jeg samler inn og bruker denne informasjonen.Lenker til andre nettsteder

Tjenesten min kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av meg. Hvis du klikker på en tredepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Jeg har ingen kontroll over og påtar meg intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.Endringer i denne personvernerklæringen

Jeg kan oppdatere min personvernerklæring fra tid til annen. Jeg vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut de nye personvernreglene på denne siden.

Jeg vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten min, før endringen trer i kraft, og oppdaterer «Sist oppdatert»-datoen øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.Kontakt meg

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte meg:
Generert ved hjelp av TermsFeed Generator for personvernregler

 


 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus

Laks med mango og avokado salat