Gå til hovedinnhold

Pizzasaus med kun 3 ingredienser


Man trenger ikke så all verdens mange ingredienser for å lage en god pizzasaus, det finnes også utallige mange oppskrifter på pizzasaus. Jeg har faktisk lagt ut flere oppskrifter på det også opp igjennom tidene.
I denne oppskriften trenger du kun sødmetomater, basilikum og salt, og vipps så har du en utrolig god pizzasaus som nesten lager seg selv. Den lager kanskje ikke seg selv, men det er utrolig raskt å lage den ihvertfall.


Ingredienser

Du trenger:
3/4 potte basilikum
300g sødmetomater
Salt etter smak


Slik gjør du: 

Begynn med å koke opp vann i en kjele, fjern så toppen av tomatene og ha de i kjelen med kokende vann, vent til skallet sprekker og ha de over i en skål med kaldt vann.
Ha så tomatene og basilikum i en foodprosessor og kjør til basilikumen har blitt hakket, hell så sausen over i en kasserolle, kok så sausen på middels varme i 5-10 minutter til den har tyknet og smak til med salt. Avkjøl så sausen før du har den på pizzaen, sausen oppbevares i et jar eller i en tett boks med lokk i kjøleskapet.

Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På facebooksiden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.

Kommentarer

 


 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus

Laks med mango og avokado salat