Det finnes mange måter å lage salater på, og man kan til og med lage salater uten salat, og det er akkurat det jeg har gjort her.
Jeg må faktisk ærlig innrømme at jeg sjelden har salat i salaten når jeg lager det.
Jeg synes at det blir mye bedre uten salat.
I denne salaten har jeg brukt avokado, miniagurker, grønn birds eye chili, hvitløk, sjalottløk og pistasjnøtter.
Dette er en salat som egner seg til det meste, enten som et mellommåltid, eller som tilbehør til kjøtt, fisk og vegetarretter.
Du må gjerne ha i koriander også hvis alle som skal spise salaten liker det. Jeg må alltid finhakke og drysse over etterpå siden det kun er meg som spiser det her i huset.
Ingredienser
Du trenger:
1 avokado
3 miniagurker
1 liten sjalottløk
2 hvitløksfedd
1 grønn birds eye chili
1 håndfull pistasjnøtter
Limesaft
Salt og pepper
Frisk koriander (for de som liker det)
Slik gjør du:
Begynn med å finhakke hvitløk og chili, skjær så sjalottløk i strimler og skjær agurk og avokado i større biter.
Bland så alt sammen i en skål og grovhakk pistasjnøttene, ha så nøttene i salaten og smak til med limesaft, salt og pepper.
Hvis alle som skal spise salaten spiser koriander så har du den i med en gang og blander sammen, hvis ikke serverer du den bare vedsidenav slik at de som vil ha det kan ta det på selv.
Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På facebooksiden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar