Gå til hovedinnhold

Mango salat


Mango er en av mine favoritter når det kommer til frukt. Det passer helt perfekt til nesten alt, en god mango salat passer til både fisk, kylling, kjøtt og vegetarretter.
Jeg liker ihvertfall kombinasjonen mellom mango og chili veldig godt, heten fra chilien og sødmen fra mangoen. Det er en god kombo det.
Her har jeg laget en relativt rask mango salat med rød chili, hvitløk og vårløk, så hadde skviste jeg over litt limesaft og hadde i litt salt og pepper, enklere blir det vel ikke.
På bare få minutter har jeg en utrolig god salat som passer til alt. Salaten kan også spises som den er som et mellommåltid.


Ingredienser

Du trenger: 
1 mango
1 rød chili
1 vårløk
2 hvitløksfedd
Limesaft
Salt og pepper


Slik gjør du: 

Finhakk hvitløk og skjær chili og vårløk i strimler.
Skjær så mango i terninger og ha alt i en skål eller en dyp tallerken. Skvis så over limesaft og dryss over litt salt og pepper.
Dekk så salaten med plastfolie og sett den i kjøleskapet så smakene får satt seg.
Du må gjerne ha i koriander og rødløk også hvis du ønsker det. Jeg har i korianderen etterpå siden jeg er den eneste her i huset som liker det, rødløk ville jeg vanligvis hatt oppi, men var tom for det så derfor ble det uten denne gangen.

Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På i siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.

Kommentarer

 


 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus

Laks med mango og avokado salat