Gulrot og agurk salat er utrolig godt, og er også veldig raskt og lett å lage, alt du trenger er agurk, gulrot, gressløk, dill, persille, creme fraiche og salt og pepper.
Denne salaten passer perfekt som tilbehør til fisk, men kan også brukes som pålegg på baguetter eller bare på brødskiven.
Du må gjerne ha i litt majones også hvis du ønsker det.
Ingredienser
Du trenger:
1 gulrot
2 mini agurker
5g gressløk
2-3 bunter bladpersille eller to ss tørket persille
1 bunt fersk dill eller 1 flat ss tørket dill
3/4 beger creme fraiche
Salt og pepper
Slik gjør du:
Finhakk persille og finsnitt gressløk og dill hvis du bruker fersk dill, jeg hadde ikke fersk så jeg måtte bruke tørket.
Skrell så gulroten og agurkene og riv på et rivjern.
Ha så alt i en skål/bolle, tilsett creme fraiche, bland sammen og smak til med salt og pepper.
Salaten står seg i kjøleskapet i et par dager om den oppbevares i en tett boks, men du vil måtte røre i den da agurken vil slippe væske og det vil danne seg vann på toppen.
Om du tilsetter majones vil holdbarheten vare litt lenger.
Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar