Gå til hovedinnhold

Pizza krydder


 
Pizza krydder er utrolig lett å lage, og du trenger faktisk kun 3 ingredienser, alt du trenger er tørket oregano, basilikum og merian.
Så er det egentlig bare å blande sammen og få det over i en tom krydder boks.
Merian er noe jeg har slitt litt med å få tak i der jeg bor, har sett etter det både på Rema og på Coop uten å finne det. Men har fått vite at det skal finnes i utenlandske butikker. Jeg var heldigvis så heldig at jeg fikk det fra min svigermor som hadde kjøpt det i Polen, så det første jeg gjorde var å lage det etterlengtede pizzakrydderet som jeg hadde villet lage så utrolig lenge nå.
Oppskriften er nok til å nesten fylle et stort krydder glass fra Santa Maria.


Ingredienser

Du trenger:
8 ts tørket merian 
8 ts tørket oregano
8 ts tørket basilikum


Slik gjør du: 

Ha alle krydder urtene i en skål, bland sammen og bruk en trakt til å helle over i et krydder glass. Det var det, utrolig raskt og enkelt, nå er det bare pizzaen som gjenstår!
Du trenger ikke morter for å lage dette pizza krydderet, det er bare for bildets skyld.


Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

 


 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus

Laks med mango og avokado salat