Gå til hovedinnhold

Padronpaprika pesto


Padronpaprika pesto er utrolig godt og i tillegg veldig lett og raskt å lage hvis du har en foodprosessor.
Det lager nesten seg selv, og passer perfekt til grillmaten.
Vi ble invitert på grilling hos foreldrene til min samboer, og jeg fikk spørsmål om å lage noen sauser, så da satte jeg i gang med det. Jeg lagde denne sausen og en barbecuesaus, begge sausene falt i smak hos alle, men denne padronpaprika pestoen ble en soleklar favoritt. Ønsker du oppskriften på barbecuesaus, så finner du den her.
Denne padronpaprika pestoen er vegansk, men jeg kan garantere at den vil falle i smak hos både veganere og kjøtt spisere.


Ingredienser

Du trenger:
6 padronpaprika 
2 hvitløksfedd
1 grønn chili
2-3 bunter koriander
2 håndfuller cashewnøtter 
1 ts spisskummen
2 ss olje
30ml vann
Limesaft
Salt og pepper 


Slik gjør du: 

Grovhakk padronpaprika, grønn chili, hvitløk og koriander og ha i foodprosessoren sammen med cashewnøtter, spisskummen, olje og vann. Kjør glatt, dytt ned eventuelle rester som samler seg langs sidene, og smak til med limesaft, salt og pepper.

Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.

Kommentarer

 


 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus

Laks med mango og avokado salat