Gå til hovedinnhold

Agurk og vannmelon salat med mynte og fetaost

Hva med en frisk og sommerlig salat? 
Nå som solen skinner i store deler av landet, og sommeren allerede har begynt for mange.
Vannmelon og sommer er jo noe som hører sammen, men vannmelon og agurk er faktisk også en fantastisk kombinasjon. Noe jeg faktisk kom til å tenke på i fjor, men etter at sesongen var ferdig, så kom jeg til å tenke på det igjen nå, så da måtte jeg kjøpe med meg en vannmelon når jeg var på butikken å handlet. 
Jeg pleier som oftest å bruke mini agurker da jeg synes at de er bedre enn vanlig agurk.
Dette er en veldig god og frisk salat som lages enkelt med kun fire ingredienser, vannmelon, agurk, mynte og fetaost. 
Passer perfekt til grillmaten eller for å kjøle ned munnen når det brenner i den etter at du har spist sterk mat.


Ingredienser

Du trenger:
2-3 mini agurker
1/4 av 1/2 vannmelon
1/2 boks fetaost (Arla apetina)
3-4 mynteblader


Slik gjør du: 

Skjær vannmelon i terninger, prøv å fjerne steinene.
Skjær så mini agurk i terninger og ha i en skål sammen med vannmelon.
Finhakk så mynte og skjær feta ost i terninger, ha så dette i skålen med resten, bland sammen og nyt. Du kan evt. tilsette salt hvis du ønsker det, men jeg hadde ikke salt i siden feta osten i seg selv er ganske så salt.


Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.

Kommentarer

 


 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus

Laks med mango og avokado salat