Gå til hovedinnhold

Laks med mango og avokado salat


Det var lenge siden jeg hadde spist laks, så jeg tenkte å kjøpe det for å prøve igjen. Jeg sluttet faktisk å kjøpe laks en stund fordi jeg syntes at den smakte egg, og var veldig bløt og geleaktig i konsistensen. Men denne gangen opplevde jeg ikke det, så jeg antar at den har blitt spiselig igjen.
Nå som ørreten har blitt så dyr så må jeg heller begynne å kjøpe laks igjen.
Når jeg først skulle ha laks til middag så fristet det mest med mango til, så da kom jeg frem til at jeg skulle lage en mango og avokado salat.
Dette er en utrolig rask og enkel middag som smaker helt fantastisk.


Ingredienser 

Mango og avokado salat: 
1 mango 
2 avokado
1 liten rødløk
2 hvitløksfedd
1 rød chili 
Limesaft
Salt og pepper

Du trenger også: 
2 skinn og bein frie laksefileter
Chili & lime krydder (Se bilde i beskrivelsen)
Basmatiris
Koriander


Slik gjør du: 

Begynn med å lage salaten.
Skjær mango i terninger og ha i en bolle eller skål.
Finhakk så hvitløk og chili og skjær rødløk og avokado i terninger.
Ha så alt oppi bollen med mango, skvis over litt limesaft, ha i salt og pepper og bland sammen.
Dekk så bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet frem til servering.
Hvis alle som skal spise salaten liker koriander så kan du ha det oppi salaten, her er det kun jeg som liker det, så jeg måtte ta den oppi etterpå.


 
Kok så risen etter pakkens anvisning.
Ha så krydder på begge sider av laksen og stek i en varm grillpanne. Du kan ha litt olje i pannen hvis du ønsker det, men det trengs ikke da laksen er ganske fett i seg selv. Stek så laksen til den har fått grillmønster på hver side. Her liker vi den godt stekt.

Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.

Kommentarer

 


 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus