Ørret med mangosalsa er enda en enkel og rask middag for travle dager eller når man er skrubbsulten.
Ørreten er glasert med soyasaus og sesamolje, jeg penslet den før jeg la den i pannen og når jeg snudde den, å pensle laks og ørret med soya og sesam gir en veldig god og nøtte aktig smak til fisken, som jeg synes er utrolig godt.
Mangosalsaen passer til det meste, den passer like godt til kjøtt eller kylling som til fisk.
Ingredienser
Mangosalsa:
1 mango
2 hvitløksfedd
1/2 rød chili
1 vårløk
Limesaft
Salt
Soya og sesam glasert ørret:
1-2 ts soyasaus
1-2 ts sesamolje
2 ørretfileter uten skinn og bein
Du trenger også:
Ris
Slik gjør du:
Begynn med å lage mangosalsaen.
Finhakk hvitløk og chili, og snitt vårløken på skrått.
Skjær så mangoen i biter og ha i en mikse kopp for stavmikser, ha så i chili og hvitløk og kjør lett med stavmikser, salsaen kan godt være litt chunky.
Ha så mango salsaen i en skål og ha i vårløk.
Bland så sammen soyasaus og sesamolje i en skål og pensle ørreten på begge sider.
Ha så olje i en panne på høy varme og vent til oljen er varm, ha så i ørreten og pensle den hver gang du snur den.
Stek ørreten etter eget ønske, her i huset liker vi den godt stekt, så derfor steker jeg den alltid godt.
Server med ris, risen kokes etter pakkens anvisning.
Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar