Sour cream union dressing er noe som passer til det meste, alt fra tilbehør til kjøtt, kylling og fisk til dip når man skal kose seg med litt chips en fredags- eller lørdagskveld.
Dette er en dressing jeg har laget flere ganger, og som også er med i noen oppskrifter, men siden jeg har veldig mange komplette oppskrifter, så tenkte jeg at det passet fint med en enkel oppskrift på bare en dressing.
Ingredienser
Du trenger:
8-10g gressløk
1 hvitløksfedd
1-2 bunter dill
1-2 ts løkpulver
3/4 beger creme fraiche
Salt og pepper
Slik gjør du:
Finhakk hvitløk og finsnitt dill og gressløk.
Ha så creme fraiche i en skål og ha i hvitløk, gressløk, dill og løkpulver, rør om og smak til med salt og pepper.
Dekk så skålen med plastfolie og sett dressingen i kjøleskapet i en halvtimes tid så smakene får satt seg.
Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar