Har du lyst på noe enkelt, velsmakende og sommerlig? Prøv denne mango og avokado salaten med rød og grønn chili, hvitløk, gressløk, koriander og cashewnøtter.
Salaten passer helt ypperlig som tilbehør til f.eks fisk, eller bare som et mellommåltid, og er utrolig rask å lage.
Denne typen salat lager jeg faktisk en del av, men den beste kombinasjonen for meg er chili, mango og koriander, og lime for å løfte det hele. Denne oppskriften holder til to personer, så om du skal lage til flere må du bruke mer mango og avokado.
Ingredienser
Du trenger:
1 mango
1 avokado
1 rød chili
1 grønn chili
2 hvitløksfedd
3g gressløk
2 bunter koriander
Limesaft
En håndfull cashewnøtter
Slik gjør du:
Begynn med å skjære mango i terninger og ha i en skål.
Finhakk så chili, hvitløk og finsnitt gressløken.
Skjær så koriander i strimler så de minner om salat eller finhakk den hvis du heller ønsker det.
Skjær så avokadoen i terninger, og ha godt med lime eller sitron på den så den ikke blir brun.
Bland så alt sammen i en skål, smak til med salt, pepper og evt. mer lime eller sitron.
Knekk så cashewnøtter over salaten mot slutten.
Kommentarer
Legg inn en kommentar