Gå til hovedinnhold

Grillpannestekt ørret med avokado salat og ris

 

Lite oppskrifter i det siste? Ja, jeg vet.
Jeg bare mister det litt, jeg sliter med å finne inspirasjon, og jeg blir mer og mer usikker på meg selv om jeg klarer å lage det eller ikke, samtidig som jeg føler meg veldig treg på kjøkkenet. Jeg bare sliter rett og slett med å finne gleden for matlaging nå for tiden, mens gleden for baking er alltid på plass. Jeg har gått igjennom dette flere ganger, så jeg vet innerst inne at gleden for matlaging plutselig kommer tilbake.
Idag så bestemte jeg meg for å lage noe sunt og raskt siden jeg hadde trent, så jeg lagde en avokado salat med hvitløk, chili, jalapeno og koriander, som jeg spiste sammen med en grillpannestekt ørret og litt ris.


Ingredienser

Avokadosalat:
1 stor avokado
1 stort hvitløksfedd
1 rød chili
1 jalapeno
Limesaft
2 bunter koriander

Du trenger også:
2 ørretfileter
2 dl ris

Slik gjør du:

Begynn med å finhakke chili, jalapeno og hvitløk, evt. koriander også, jeg hadde den i mot slutten, men så lenge alle som skal spise salaten ikke har noe imot koriander kan du bare skjære den nå.
Vent så til slutten med å skjære avokadoen.
Kok så risen og stek ørreten i en grillpanne.
Mens risen koker kan du skjære avokadoen og ha godt med lime på den så den ikke blir brun.
Ha så avokadoen i en dyp tallerken og dryss over chili, jalapeno og hvitløk, og evt. koriander også. Du velger selv om du vil bruke salt og pepper, jeg brukte det ikke, men jeg kjente at det trengtes. Men siden dette var en middag etter trening så kuttet jeg salt og pepper.


Følg meg gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert hver gang det kommer nye oppskrifter. På Facebook siden min deler jeg link til oppskriften rett etter at den er publisert her på bloggen, du kan følge meg på facebook ved å trykke her.

Kommentarer

 


 

TOPP 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER

Sjokolade ostekake med cashew bunn

Sjokoladekake med stracciatella krem

Bao buns med kylling og sweet chili saus

Hvit pizza med blomkål, aromasopp, cashewnøtter og gressløk

Gulrotkake med hvit sjokoladekrem, pekannøtter og karamellsaus

Vegetar taco med østerssopp, mango salat og chimichurri

Yoghurtbrød med chiafrø

Spicy kylling fajitas med hvete og mais tortilla lefser

Veggie lettuce wraps med sweet chili saus

Laks med mango og avokado salat