Lite oppskrifter i det siste? Ja, jeg vet.
Jeg bare mister det litt, jeg sliter med å finne inspirasjon, og jeg blir mer og mer usikker på meg selv om jeg klarer å lage det eller ikke, samtidig som jeg føler meg veldig treg på kjøkkenet. Jeg bare sliter rett og slett med å finne gleden for matlaging nå for tiden, mens gleden for baking er alltid på plass. Jeg har gått igjennom dette flere ganger, så jeg vet innerst inne at gleden for matlaging plutselig kommer tilbake.
Idag så bestemte jeg meg for å lage noe sunt og raskt siden jeg hadde trent, så jeg lagde en avokado salat med hvitløk, chili, jalapeno og koriander, som jeg spiste sammen med en grillpannestekt ørret og litt ris.
Ingredienser
Avokadosalat:
1 stor avokado
1 stort hvitløksfedd
1 rød chili
1 jalapeno
Limesaft
2 bunter koriander
Du trenger også:
2 ørretfileter
2 dl ris
Slik gjør du:
Begynn med å finhakke chili, jalapeno og hvitløk, evt. koriander også, jeg hadde den i mot slutten, men så lenge alle som skal spise salaten ikke har noe imot koriander kan du bare skjære den nå.
Vent så til slutten med å skjære avokadoen.
Kok så risen og stek ørreten i en grillpanne.
Mens risen koker kan du skjære avokadoen og ha godt med lime på den så den ikke blir brun.
Ha så avokadoen i en dyp tallerken og dryss over chili, jalapeno og hvitløk, og evt. koriander også. Du velger selv om du vil bruke salt og pepper, jeg brukte det ikke, men jeg kjente at det trengtes. Men siden dette var en middag etter trening så kuttet jeg salt og pepper.
Kommentarer
Legg inn en kommentar